Visoms viešbutyje „Morena“ poilsiaujančioms šeimoms, „Morenos“ pobūvių salėse besilinksminančioms kompanijoms bei konferencijų, seminarų dalyviams siūlome patį geriausią atsipalaidavimo būdą ir nepamirštamą pramogą – sotų ir su ypatinga meile ruoštą maistą.

Viešbučio kavinėje – bare profesionalūs virėjai ruošia sveiką ir itin skanų maistą, įtinkantį net išrankiausiems svečiams. Kavinės – baro meniu galite rasti ypatingai svečių mėgstamų užkandžių: su sūdyta lašiša „Morena“, sūdytos lašišos suktinukų su „Džiugo“ sūriu, vištienos užkandėlių, kalakutienos suktinukų su baklažanais, taip pat karštų žuvies patiekalų: sterko – lašišos „Pynę“, lašišos kepsnį „Peteliškė“. Mėgstami „Svečių kepsniai“ iš kiaulienos, vištienos, kalakutienos ir t.t.

Nesivarginkite virtuvėje – patikėkite šį darbą profesionalams. „Morenos“ kulinarai Jūsų šventiniam stalui namuose, biure, gamtoje ar viešbučio salėje pagamins įsimintinus ir išskirtinius patiekalus ar užkandžius: vieno kąsnio sumuštinius, įdarytą žuvį ar vištieną, mėsos vyniotinius… Būkite nustebinti naujais seniai pažįstamų produktų skoniais! “Morenos” virtuvė – tai, kas gardu, kokybiška ir šviežia.